Условия на ползване

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между ЕТ "Ананке" от една страна и потребителите на електронният магазин, намиращи се на домейн roza-art.com. Тези условия обвързват всички потребители - регистрирани и нерегистрирани.
С отбелязване в полето "съгласен съм с Общите условия" потребителя декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приемата.

ЕТ "Ананке" e регистриран на територията на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Христо Смирненски, бл. 32А

Регистрация

Регистрацията на потребителски профил е безплатна и не е задължителна за да пазарува потребителя от сайта.
С регистрацията потребителя получава редица предимства като съхраняване на данни за доставката, история на минали поръчки, списък с желани продукти, възможност да оставя коментари в сайта, да се възползва от специални промоционални предложения и т.н.
При регистрацията потребителя въвежда адрес, който ще се използва за доставка, име и фамилия, електроннна поща и телефон за връзка.
След успешна регистрация, потребителя има възможност по всяко време да променя своите данни.

 

Защита на личните данни.

След запознаване с настоящите "Общи условия" и приемането им потребителят дава изричното си съгласие предоставените от него лични данни да бъдат обработвани по електронен път и при необходимост от служител на ЕТ "Ананке".
Личните данните са необходими и се използват единствено с цел доставка на поръчани продукти. Данните могат да бъдат използвани и за връзка с потребителя с цел уточняване на детайли около поръчката или договаряне на различен срок на доставка.
Личните данни се предоставят доброволно от потребителят.
ЕТ "Ананке" уведомява и декларира изрично пред потребителя, че предоставените от него данни са защитени, отговрно съхранявани и не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.
Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, станали достояние на ЕТ "Ананке".
Профила на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на ЕТ "Ананке", заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителят.
В случай че потребителя е заявил поръчка, но информацията за контакт (адрес, телефон) не е актуална, в следствие на което поръчката е изпълнена неточно, ЕТ "Ананке" не носи каквато и да било отговорност и всички претърпени вреди са за сметка на потребителят.

 

Връщане на стока

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на доставката и.
За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
Транспортните разходи при връщане на стоката са за сметка на потребителят, като негово право е да избере с коя куриерска служба да изпрати пратката, или да я донесе лично в офиса на ЕТ "Ананке".

Antonio Brown Youth Jersey